Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2011. január 8., szombat

Kegyelemjáték

Elindítottam egy játékot, melyben a kegyelem szóhoz, mint mozaikszóhoz keresek jelmondatokat, mely magát a kegyelmet írja le, de úgy, hogy a kegyelem betűit használjuk a mondat szavainak kezdőbetűihez. Amolyan infógyűjtés és közvélemény kutatás szerű dolog ez.

A játék célja:
A cél az, hogy könnyen meg tudjuk jegyezni és magyarázni a kegyelem jelentését az embereknek. Minél gyakorlatiasabb (a hétköznapi életre is használhatóbb), és eredetibb, annál jobb. Kerüljük a vallásos szavakat!

A játék jelenlegi állása:
Ide kattintva megtekintheted a beküldött jelmondatokat.

Játékszabályok:
1) A jelmondat magát  a kegyelmet írja le (tehát ne összevissza mondatok legyenek)
2) A „kegyelem” szó ne legyen benne a kegyelem meghatározásában.
3) A
„kegyelem” szó 1 betűje a jelmondatban 1 szó kezdőbetűje legyen (A „gy” 1 betűnek számít.) Pontosan 7 szó legyen (kötőszó, névelő nem számít).
 
Részvétel:
Ha szeretnél részt venni, és megbízható vagy, az alábbi linket a böngésződ címsávjába másolva! te magad is hozzátehetsz 1 jelmondatot a listához:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0ArEO0bsB5YhpdEptZHkxYk9seG5tX05HSkg2QXZWSXc&hl=en&authkey=CMHihc0F
Azért kell másolni és nem kattintani, hogy kikerüljük a rosszindulatú robotprogramokat. Ha nagyon nem boldogulsz a linkkel, küldj egy emailt a vattee kukuc gmail pötty com email címre és küldd be a mondatot és/vagy azt, melyik eddigi tetszik!

Közös értékelés:
A játékban lehet "lájkolni" is (bejelölni, hogy tetszik). Ha nincs mondatod, de szeretnél pontozni (több is tetszhet), akkor jelezheted az előző link segítségével!!! A legjobbakat hetente kiteszem a blogra.

Anonimitás, díjazás:
A játék névtelen, az eredmény egyszerűen közkincs, nincs versengés. :) Persze a 3 legjobb mondat ki fog kerülni végül a blogra és egyéb levelező listákra.

Játék vége:
Ameddig van aktivitás. Egy határidő 2011. január 31. Ha betelik, meghosszabbítjuk február 28-ig, stb.


Akkor hajrá!


Gondolkozz el a kegyelmen, és nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése