Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2012. január 16., hétfő

Ítéletnap próbaverzió

Manapság sokmindent ki lehet próbálni. Léteznek pl. béta verziós számítógép programok, játszhatuk szimulációs játékkal, mehetünk egy tesztkört az új autónkkal, neten írhatunk próba-önéletrajzot, stb. Egyszóval ismerkedhetünk a témával vagy felkészülhetünk arra, mire kell számítsunk. Éppen ezért én is összeállítottam egy kis hiánypótlást, hogy kb. mire számíthatunk az ítéletnapon.

Az Isten tükrébe nézve c. füzet felkészít bennünket arra, hogy az ítéletnapon minek is kell megfelelnünk avagy milyen szempontok szerint fognak dönteni örök sorsunk felől, és hogyan kerülhető biztosan el a katasztrófa, tehát a legrosszabb eset, ami történhet velünk.

Kétféle nyomtatási verziót teszek közzé. Az A4 alapú verzió olvasható számítógépnél is, míg az A5 füzet verzió kétoldalas füzet nyomtatására van optimalizálva, melyet A4-es lapokra nyomtatva egy középen összehajtható füzet állítható össze. A nyomtatáshoz természetesen előbb le kell tölteni a fájlt. (Nyomtatási segítség pl: letöltés; megnyitás Acrobat Readerrel; nyomtatás; oldalak: 1,3,5; majd a papírokat visszatéve a nyomtatóba új nyomtatás; oldalak: 6,4,2.)

Isten tükrébe nézve
A4 alapú
A5 füzet
 Remélem sokak számára válik hasznossá.

Légy tisztában vele, mire számíthatsz az utolsó napon, és nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése